WOODSTOCK TRIBUTE BAND
 

De Woodstock Tribute Band is een 8 man’s formatie die het overgrote deel van het Woodstock repertoire live ten gehore brengt.

En dat doen ze op zo’n wijze dat het verschil met het origineel nauwelijks te horen is en dat is bijzonder, erg bijzonder. Zeker als je je realiseert dat de verschillen tussen de originele bands enorm zijn. Probeer maar eens muziek van Janis Joplin, Santana, The Who, Jimi Hendrix, The Band, CCR en vele anderen op een hoog niveau te spelen. De Woodstock Tribute Band doet dat schijnbaar moeiteloos. Het is dan ook niet voor niets dat zij een van de meest gevraagde tribute bands van Nederland zijn.

Zij brengen het publiek terug naar de flower power tijd met love, peace and happines. De positieve en opgetogen sfeer die de band weet te creëren wordt in heel Nederland geroemd.


Sabine van Gessel (leadvocals)  -  Jan van der Burg (vocals/Guitar)  -  Maarten van Iersel (guitar)  -  Roel Wessels (Keyboards) - Maurice Nobelen (Bass) - Sander van den Berk (Drums) - Wendy van de Camp en Jeanne de Laat ( Backing vocals).
 


 
Map
Info
Instagram